Home » Nyheter » Fantasi i badrummet

Fantasi i badrummet

Har man ett badrum så finns det många olika spännande sätt att inreda det på så att det får en annorlunda och mer spännande karaktär. Nya badrumsmöbler, ett badkar, kakel på väggarna… Möjligheterna är många, och behöver heller inte vara så dyra. Men en spännande möjlighet som sällan nämns är duschväggar. Duschväggar kan vara helt eller delvis genomskinliga och kan användas för att dela upp badrummet i olika delar. Det låter kanske lite som en duschkabin, men utseendemässigt är det väldigt annorlunda, samtidigt som man får större frihet att göra lite som man vill i sitt badrum. En duschkabin är en duschkabin, och vill man ha en strörre duschyta så är det inte mycket man kan göra annat än att köpa en ny, och då gäller det att det finns en duschkabin i den storlek som man vill ha, vilket det inte alltid gör.

Färre begränsningar
För den som tittar runt bland olika duschväggar hos Badshop blir det däremot snabbt uppenbart att det finns många och spännande möjligheter att skapa ett duschutrymme i badrummet på, där det knappt ens är fantasin som sätter gränserna. Möjligheterna utsträcker sig också till pris – hur dyrt och lyxigt vill du ha det? Kanske nöjer du dig med något enklare som ändå håller hög kvalitet? Oavsett storlek på plånbok så går det att inreda ett badrum med duschväggar utan att behöva bli ruinerad.

Samtidigt så är duschväggar ju långt ifrån bara en fin inredningsdetalj, utan i grund och botten så fyller de en rent praktisk funktion – att hålla vattnet på plats. Det är ju onödigt att stänka ner hela badrummet när man duschar. Det är sant att det finns billiga duschkabiner som gör samma jobb, men som vi redan visat så är de mer begränsade och – tycker vi – ser sällan riktigt bra ut. Duschväggar känns som en mer naturlig och organisk del av badrummet, och det är därför som vi tycker att alla borde titta lite närmare på dem – alternativen är som sagt många!

Det var allt för den här gången, och vi hoppas vi i alla fall inspirerat någon att titta närmare på duschväggar som alternativ i badrummet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *