Home » Nyheter » Inredning av den ovanliga typen

Inredning av den ovanliga typen

Oftast när vi arbetar så handlar det om klassisk inredning som har med kök, vardagsrum, badrum och sovrum att göra. Givetvis så försöker vi också att arbeta mycket ute, där det är uterummet som är vår personliga favorit att arbeta med. Det krävs mycket arbete och slit och eftersom att vi har gjort det här så länge som vi har så blir jobben ganska lättarbetade numera. Det som dock kan smaka lite bittert är att det blir lite enahanda ibland. Det är ofta så att människor vill ha moderna stilar i sina hem, och många skapar sina drömbilder ur hur det ser ut i tidningar eller hur det ser ut hos andra. Inget som helst fel i det, men det betyder att de jobb vi gör många gånger påminner om varandra. Då är det extra kul när det faktiskt blir lite speciellt och annorlunda!

Vi inredde en bastu!

Ja, ni hörde rätt. Vi fick i uppdrag av en kund att inreda ett badrum, och till det här badrummet fanns det en stor och nybyggd bastu. Dock var det enbart själva träet som var på plats, inte ens aggregatet var installerat. Ägaren hade tröttnat på att arbeta med det, och hade inte tid att fixa det sista, så vi fick i uppdrag att färdigställa bastun, samtidigt som vi inredde den. Det var definitivt inte något som vi hade något emot, utan tog med glädje på oss uppdraget. Det tog tid och kraft, men just den här typen av uppdrag gör att vi får energi.

Det första vi skulle göra var att köpa bastu aggregat. Vi letade i väldigt massa butiker, men det var lång leveranstid hos de allra flesta så vi gjorde som vilken modern människa som helst gör. Gick ut på nätet och tittade om vi kunder hitta lyckan där. Och det gjorde vi verkligen. Det var nämligen på www.bygghemma.se som vi gjorde vårt fantastiska fynd. Det vi fastnade för direkt var stenarna i aggregatet, och det var dessa gråa klimpar som vi använde oss av i den övriga inredningen. Så slutresultatet handlade mycket om sten, trä och naturlighet, och det är precis så vi anser att en bastu ska kännas! Det som var extra rolig var att ägaren också blev så otroligt nöjd med resultatet. Det var något nytt för oss, men det visade sig att vi uppenbarligen har utmärkt koll på hur en riktigt härlig bastu ska se ut!

typ ett sådant aggregat köpte vi!

typ ett sådant aggregat köpte vi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *