Home » Nyheter » Mer klinkers till folket!

Mer klinkers till folket!

Någon som vi ofta får frågor om är hur man bäst skyddar sina golv mot möbler. Möbler har en ovana att lämna efter sig märken i golvet, och ibland är det svårt att undvika. Det som är bra vid sådana lägen är såklart att använda sig av möbeltassar, mjuka kuddar som du sätter under benen. Det går också mycket bra att skydda med hjälp av en matta. Men det allra bästa är om du börjar fundera över själva golvet. Visst är det så vi gärna har trägolv på flera ställen i huset, och det gör att det finns många ytor som kan påverkas. Tänk istället om ni hade golv som tål tuff behandling. Tänk om ni istället hade klinkers på golven.

Klinkers är sten, och tuff sådan. Den tål det mesta som kommer i dess väg och det betyder att du kan ha i princip vad du vill på det, möbeln kommer inte att lämna märken och klinkersplattorna kommer inte att skadas. På många sätt är det här det absolut bästa sättet att ta hand om sina golv och möbler på en och samma gång, men vi vet att det inte är normalt att täcka huset av klinkers.

Men det finns många ställen där det passar, och att ha ett helt kök i klinkers är en bra idé, dessutom väldigt stiligt. Annars är det normalt att ha klinkers till badrum eller också i hallen, just på grund av de tåliga egenskaper som klinkers har. Det här kanske kan ge er lite idéer som ni är sugna på att genomföra, och faller andan på tycker vi att ni borde undersöka bland annat Kakelgallerian, där ni kan hitta både vacker och tålig klinker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *