Home » Nyheter » Nu öppnar vi igen!

Nu öppnar vi igen!

Ni som har kommit för att besöka oss under veckan som gått har mötts av en låst dörr och lapp med texten ”stängt pga vattenläcka”. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för det, men ibland händer det saker som man inte rår på, och tyvärr var det ett rör som sprang läck här och orsakade viss förödelse i butiken. Nu har vi städat upp och räddat det som räddats kunde (som tur var då var det en bara en liten del av butiken som drabbades) och nu är vi redo att öppna och välkomna er in igen!

Eventuell renovering planeras

Vi vill flagga redan nu för att vi framöver kan komma att behöva stänga igen under en tid, men då ska vi förstås informera om detta innan så att ni slipper komma hit till en låst butik. Det är nämligen så att det i samband med vattenläckan upptäcktes att det har läckt vatten där en längre tid och att vi nu kanske har en fuktskada som behöver tas uti med. Fuktskador kräver en erfarenhetsmässig bedömning och vi vet i dagsläget inte hur omfattande det är, men vi ska få hit proffs som ska titta på det och så tar vi det därifrån. Så det kan alltså bli så att vi behöver stänga för renovering men vi ska förstås försöka göra det så smärtfritt och snabbt som möjligt.

ocab

Kom och fynda – 10 % på allt!

Vi vill återigen be om ursäkt för eventuella besvär som vår hastiga stängning kan ha orsakat er (vi vet att vissa kunder kommer långväga ifrån för att besöka oss), och som en liten kompensation erbjuder vi nu 10 % rabatt på allt i butiken under den här veckan. Vi har också en fyndhörna där vi säljer ut sådant som skadades vid vattenläckan. Sakerna som vi säljer ut är fortfarande användbara men kan ha fått någon fuktfläck här och där. Det är riktigt billigt, så där finns det chans att göra ordentliga fynd.

Vi passar på att hälsa båda gamla och nya kunder varmt välkomna till Tegnérs Gömställe och hoppas att vi förskonas från vattenläckor i framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *