Home » Nyheter » Nya kuddfodral i butiken!

Nya kuddfodral i butiken!

Nu har vi fått in exklusiva kuddfodral från Marienne i butiken! Märket är framförallt känt för sina vackra djurmotiv med bland annat rådjur, rävar och fåglar. Motiv med djur var väldigt hett förra året och trenden har fortsatt även i år. Trots att vi bara har haft Marienne-kuddarna i vår butik i några dagar säljer de redan som smör i solsken. En ny omgång kuddfodral är redan beställda för att kunna möta våra kunders önskemål, men vill man vara säker på att få ett ska man inte vänta för länge!

Kuddfodralen är av 100 % bomull och håller mycket hög kvalitet. Den vackra brodyren håller för tvätt i vanlig tvättmaskin (30 grader fintvätt) och kuddarna finns i flera olika färger. Kuddarna är väldigt stilrena och passar in i många olika typer av inredningar. Storlekarna som finns är 45×45 cm och 30×30 cm, och självklart säljer vi även passande innerkuddar av hög kvalitet som passar perfekt till kuddfodralen. Så om din soffa eller säng saknar en snygg djurkudde från Marienne tycker vi definitivt att du ska kika in hos oss på Tegnérs Gömställe och spana in våra nya kuddfodral!

Vi har också fått in nya tavelramar som passar för små bilder eller kort. Man kan sätta in en egen bild eller använda ramarna som de är eftersom det redan sitter en vacker bild föreställande en brygga i ramarna när man köper dem. Ramarna för tankarna till drivved och passar väldigt bra in i ett marint tema men förstås även i andra inredningar. De kan både hängas på väggen och stå av själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *