Home » Nyheter » Nya matsalsmöbler på ingång!

Nya matsalsmöbler på ingång!

Nu kommer vi snart att få in nya matsalsmöbler i butiken. Det handlar om en matsalsgrupp som finns i högblankt vitt, svart och ek och som består av matbord i två olika storlekar och fyra eller sex stolar. Möblerna är tillverkade i Italien och håller mycket hög kvalitet. Av utrymmesmässiga skäl kommer vi inte ha plats att visa upp alla matsalsgrupperna i vår butik, men vi kommer att ställa fram ett bord som visningsexemplar samt ha stolar av alla tre färger. Vill man se hela grupper av de andra färgerna går det bra att efter överenskommelse besöka vårt lager som ligger en liten bit bort från butiken.

Möblerna är präglade av design och funktion som en smakfull helhet och markerar en personlig och exklusiv stil. Självklart säljer vi även vackra sittkuddar i olika färger och mönster som passar perfekt att lägga på stolarna för att göra de lite mjukare och för att sätta dit en touch av sin egen personliga stil. De nya matsalsmöblerna kommer att finnas i vår butik från och med nästa vecka, så vill man spana på riktigt snygga bord och stolar från Italien rekommenderar vi absolut ett besök i vår butik!

På Tegnérs Gömställe erbjuder vi alltid en garanti på alla möbler vi säljer, och vi kan även hjälpa till att frakta hem möblerna. Bor man inom tre mil från oss är hemleveransen gratis, annars hjälper vi till att ta fram det bästa fraktalternativet för kunden. Matsalsgruppen går att få både färdigmonterad och väl förpackad omonterad. Monteringen kostar inget extra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.