Home » Nyheter » Nya tv-bänkar i butiken!

Nya tv-bänkar i butiken!

Nu har vi äntligen fått in lite nya tv-bänkar i butiken! Tv-bänkarna är inköpta från Trademax och håller väldigt hög kvalitet. De har genomtänkta och välarbetade detaljer, och med flera lådor och hyllfack får man plats med all teknik man behöver utan att för den sakens skull behöva skylta med den. Det är klassiska tv-bänkar i trä som är ett äkta professionellt hantverk. Tv-bänkarna finns i tre olika modeller (två vita och en brun) och gör sig lika bra såväl i en klassisk som i en modern inredning. Så söker du en vacker tv-bänk av hög kvalitet bör du definitivt titta in hos oss på Tegnérs Gömställe. Vi har ett antal väl utvalda och mycket exklusiva mediamöbler att välja bland!

Som med alla möbler vi säljer erbjuder vi en garanti när du köper din tv-bänk hos Tegnérs Gömställe. Vi är väldigt måna om att de möbler vi säljer ska hålla hög kvalitet samtidigt som vi också är väldigt måna om den personliga servicen, och vår möbelgaranti är ett sätt för oss att visa våra kunder att vi tror på de möbler vi säljer och att vi utan kostnad eller problem åtgärdar fel om de trots allt skulle uppstå. Garantin gäller för normalt slitage, men det brukar sällan vara något problem att använda den eftersom det ska mycket till innan möbler av så god kvalitet går sönder.

Vi kan också hjälpa dig att frakta hem din tv-bänk. Det är ett bekvämt alternativ för dig, och bor du inom tre mil från oss är hemleveransen gratis! Bor du längre bort ser vi ut det mest lämpliga fraktalternativet för att du ska få hem din tv-bänk säkert och till ett så lågt pris som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.