Om oss

Tegnérs Gömställe har funnits sedan 2009 (och har äntligen fått rätt domän!) och ligger vackert beläget i Kungshamn på idylliska västkusten. Med Smögen som närmsta granne är det här en plats som kryllar av liv på sommaren. Under vintern är det desto mindre livligt, men på Tegnérs Gömställe håller vi kvar vid de ljusa sommarkänslorna med hjälp av vår inredning.

När man kliver in hos oss går tankarna till varma klippor, solsken, båtar och glittrande vågor, och det är kanske det som gör oss så omtyckta bland såväl gamla som nya kunder. Vi erbjuder en liten bit av den somriga västkusten att ta med hem i form av exklusiv och smakfull inredning där marint blandas med modernt, gammalt blandas med nytt och landsbygd blandas med storstad.

ove-lottaVi som driver Tegnérs Gömställe heter Ove och Lotta Tegnér. Vi slutade våra vanliga jobb och satsade helhjärtat på vår dröm att driva en inredningsbutik här i Kungshamn. Det är det bästa beslutet vi har tagit och vi ångrar oss inte en sekund! Visst har det inte enbart varit en dans på rosor, men vi har njutit av varje sekund och vi är väldigt stolta över att Tegnérs Gömställe har blivit ett så lyckat projekt.

Vi är också glada över våra fantastiska kunder som ger oss så fin respons. Den personliga servicen är väldigt viktig för oss, och den var faktiskt en av orsakerna till att vi ville starta en egen butik. Vi ville skapa ett ställe där man inte glöms bort så fort man har betalat och lämnat butiken, och i värsta fall ses som ett problem ifall man behöver komma tillbaka och reklamera något.

Vår vision var att kombinera vårt intresse för exklusiv inredning med ett stort mått av personlig service. Vi ville vara butiken med kvalitativ inredning och ett stort hjärta där kunderna känner sig varmt välkomna och väl omhändertagna såväl innan som efter de handlar hos oss. Därför erbjuder vi bland annat långa garantier och hemkörning av möbler.

Vi tycker att vi har lyckats väldigt bra med vår vision och vi märker att våra kunder uppskattar att vi anstränger oss lite extra. Vi vill passa på att hälsa dig varmt välkommen till oss på Tegnérs Gömställe!

/Ove & Lotta Tegnér