Home » Nyheter » Rea på Tegnérs Gömställe!

Rea på Tegnérs Gömställe!

Nu kör vi igång en liten rea i butiken! Vi vill passa på att skämma bort våra kunder med extra låga priser på vissa varor, och samtidigt vill vi också göra plats för nytt som kommer att komma in framöver. Rean gäller utvalda möbler och dessa är tydligt utmärkta i butiken. Självklart gäller samma garanti som vi alltid ger på våra möbler även på nedsatta möbler, och självklart kan vi även hjälpa er att frakta hem möbler som ni köper på rea.

Möbler som ingår i rean är bland annat några av våra tv-bänkar och mediamöbler, matsalsgrupper, sängbord och trädgårdsmöbler. På vissa möbler är rabatten upp till 50 %, så nu finns det verkligen chans att fynda möbler av riktigt hög kvalitet till låga priser. När det gäller möblerna som säljs till rabatterat pris kan vi tyvärr inte lägga undan en möbel till ett senare tillfälle utan det är först till kvarn som gäller, så om du känner att du saknar en riktigt snygg tv-bänk eller önskar dig nya trädgårdsmöbler bör du definitivt skynda till till rean på Tegnérs Gömställe!

I samband med möbelrean har vi även satt ner priserna på en del av våra andra produkter, som till exempel sittdynor för utebruk, ljuslyktor och krukor, så den som vill piffa till sin trädgård eller uteplats kan göra riktiga kap nu. Köper man dessutom en grupp med utemöbler så får man ytterligare 30 % rabatt på all nedsatt inredning som passar i trädgården eller på uteplatsen. Den här dealen vill ni inte missa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.