Home » Nyheter » Tävling i butiken!

Tävling i butiken!

Vi tycker om att skämma bort våra kunder! Därför passar vi nu på att ha en liten sommartävling där man kan vinna presentkort på Tegnérs Gömställe. Under de kommande tre dagarna kommer alla som handlar hos oss ha möjlighet att delta i tävlingen. Det spelar ingen roll vad man handlar eller hur mycket man handlar för. Den som vill vara med i tävlingen lämnar sitt namn och telefonnummer i samband med köpet, och när dessa tre dagar har gått drar vi ett antal vinnare bland de som har handlat. Vinnarna kommer att kontaktas via telefon.

Vi lottar ut fyra stycken presentkort av valörerna 100 kronor, 300 kronor, 500 kronor och 1000 kronor. Presentkorten är giltiga i två år vilket möjliggör även för återkommande turister att vara med i tävlingen och använda presentkorten under kommande år. Vinnarna kan komma och hämta sina presentkort hos oss redan dagen efter att tävlingen är avslutad (och självklart kan vi även skicka presentkorten via post om vinnaren hellre föredrar det).

Så passa på att kika in hos oss handla något litet eller stort så är du med och tävlar om chansen att handla gratis hos oss för upp till 1000 kronor! Vi säljer allt från trädgårdsmöbler och tv-bänkar till kuddar, plädar, ljuslyktor, klockor, korgar, kistor, lampor, väggdekorationer, krukor och mycket mer. Det billigaste vi har i butiken är vykort för 10 kronor/st, och eftersom man får vara med i tävlingen så länge man handlar något oavsett vad det kostar så finns det verkligen mycket att vinna. Presentkorten kan även överlåtas om man vinner men vill ge bort vinsten som gåva till någon annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *