Home » Nyheter » Vi firar fem år!

Vi firar fem år!

Tegnérs Gömställe firar fem år! För fem år sedan slog vi upp dörrarna till vår butik, och även om vägen dit inte enbart var en dans på rosor så ångrar vi inte en sekund att vi höll fast vid vår dröm att starta en möbel- och inredningsbutik med fokus på hög kvalitet och god service. När vi väl hade öppnat gick det över förväntan, och mycket av det har vi förstås våra fantastiska kunder att tacka för!

ove-lottaUnder fem års tid har vi nu sålt exklusiva möbler och annan inredning av hög kvalitet, och vi har alltid gjort vårt bästa för att våra kunder ska känna sig varmt välkomna och väl omhändertagna hos oss. Förutom att vi säljer möbler av väldigt hög kvalitet har vi till exempel garanti på alla möbler vi säljer, och vi kan också hjälpa till att frakta hem möblerna. Det handlar om att ”walk the extra mile”, och det gör vi så gärna när vi ser vilken fantastiskt respons vi får från våra kunder!

Nu passar vi på att fira vårt femårsjubileum genom att under nästa vecka erbjuda 5 % rabatt på allt i butiken. Dessutom har vi satt ner priserna ytterligare på flera av våra produkter. Så nu vill vi passa på att hälsa alla nya och gamla kunder varmt välkomna att besöka oss och delta i vårt femårsfirande, och vi håller tummarna för att kommande fem år ska bli precis lika underbara som de här åren har varit!

Med varm hälsning
Ove & Lotta Tegnér på Tegnérs Gömställe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.